Art skor - The Art Company

The ART Company har funnits sedan 1995, men vår erfarenhet av att tillverka högkvalitativa skor sträcker sig mer än 30 år tillbaka. Både The ART Company och Skomärket ART skapades 1995 med ett etos som var avsiktligt ungt, glädjefullt och bekymmerslöst.

Under de senaste 15 åren har vi gått igenom många olika stadier. Sedan början har Art skorna varit en fenomenal succé med unga och icke-konformistiska människor på de marknader som vi varit på. Detta var särskilt relevant i Frankrike, Tyskland, Holland, England, Italien och Spanien.

Våra exportuppdrag har lärt oss vikten av de grundläggande aspekterna av vår bransch: komfort, design och innovation. Vi har också lärt oss att lyssna på våra olika europeiska kunder, för att observera dem och försöka erbjuda dem produkter enligt deras preferenser. Innovation är grundstenen i vår utveckling.

Varför välja Art skor? Utöver den höga kvaliteten och komforten är skor från ART unika i flera avseenden. Den fantastiska designen och bredden i utbudet är ytterligare faktorer som gjort ART skor till förstahandsvalet – inte bara bland unga, positiva och bekymmerslösa människor som man uttryckligen riktar sig till – utan även alla som är ute efter en unik look utan kompromisser.

Designmässigt är en av de mest utmärkande egenskaperna med ART skor att de kombinerar en annorlunda, ofta något bohemisk, design med komfort i särklass. Tack vare en anatomisk innersula och en yttersula i fotvänligt gummi är skorna exceptionellt inte bara snygga utan exceptionellt bekväma att bära. Därför är det inte konstigt att allt fler har gjort The ART Company till sitt favoritmärke när de köper kvalitetsskor.

The Art Company: Klacksko, Tate Crepisculo Gaucho

Matt marinblå sko i läder med detaljer i beige och vita sömmar. Kardborreknäppning med en stor vit knapp p...

1 490,00kr

Finns i lager