Köpvillkor 

Shoescape

Tegnergatan 14

113 58 Stockholm

Organisationsnummer: 556640-1708

 

Betalningssätt

Hos Shoescape betalar du med kort genom Payson. 

Priser

Alla priser som anges är inklusive moms, exklusive frakt.

Returer

Vill du returnera varan står du själv för ev returkostnad. 

Leverans

Beställningar innan kl. 11 försöker vi skicka samma dag. 

Vi sammarbetar med DHL Servic Point när vi skickar iväg er beställning, sen är det lite olika hur lång tid transporten tar. ca 1-3 dagar.

Hör gärna av er om varorna ska komma fram extra snabbt.

Extra kostander tillkommer för frakten för beställningar utanför Sverige.


Ej uthämtat paket från utlämningsstället faktureras med 300 kronor.

 
Payson Köpvillkor

Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om XX kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om ångerrätt ”Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Information om pantsättning
Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.info@shoescape.se

08-612 1345Dessa lager gäller för ehandel

http://www.konsumentverket.se/Lag-ratt/Lagar/Om-e-handelslagen/

http://www.konsumentverket.se/Lag-ratt/Lagar/Om-distans--och-hemforsaljningslagen/

http://www.konsumentverket.se/Lag-ratt/Lagar/Om-konsumentkoplagen/